Some facts!

Tänkte skriva lite sanningar om mig som ni kanske inte visste, bloggen har varit rätt tråkig på senaste tiden så tänkte att jag kunde liva upp den lite :)
 
När jag var mindre så var jag rätt lättskrämd. Eller det var la bara för nått/några år sedan, haha.. Om jag t.ex var i ett rum och nått kanske ramlade ner eller nått så vågade jag inte vara i det rummet själv på flera dagar. Och jag vågade inte vara nere i vår källare själv( där jag måste dusha! ) så när jag var tvungen att vara där själv så rusade jag alltid upp för trapporna för att inte "spökerna" skulle ta mig ;)
 
Ska jag vara helt ärlig så är jag hellre den som står bakom kameran än den som sitter på hästryggen. Jag älskar hästar och hela den biten men när man fotar så får man lixom ett minne för livet, som man kan minnas tillbaka till och man kan nästan känna lyckan som var på platsen lever kvar i fotona. Så hästar kommer aldrig bli mer än bara en hobby för mig! :) 
 
Jag älskar handkräm, jag skulle inte kunna leva utan det okok?! Haha, har det i skolan, när jag är hos kompisar osv. Bär med mig det överrallt in case of you know ;)
 
Jag är rätt tystlåten, blyg kanske man kan säga? Men jag orkar inte vara den som alltid ska ta mest plats och aldrig kan låta munnen vara stängd. Jag älskar att bara vara. 
 
Jag är jätte lat när det gäller skolan. Skippar ofta att plugga hemma, ska vi ha prov börjar jag plugga dagen innan eller dagen före det. Hoppar upp i taket om jag får C! Men brukar nöja mig med ett E eller D..
Har F-varning i matte osv.. Men i 9an ska jag kämpa på dem sista månaderna. Skulle dö om jag inte kom in på den linjen jag vill gå på..
 
När jag var liten så ville jag bli brandman punkt.

Kommentarer

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

NAMN:

E-POSTADRESS:

BLOGGADRESS:

KOMMENTAR:

Trackback