Frukost i stallet och en mysig skrittur i repgrimma.

Idag blev det att vakna tidigt. Hovslagaren skulle komma tidigt så jag och min syster åkte dit lite tidigare för att hinna ta in henne och fixa med henne. Hovslagaren var rätt dryg.. men det brukar dem ju vara ;)
När han var klar med henne så borstade jag henne lite för vi skulle ut på en liten skrittur. Dock hade jag en jävla huvudvärk och det var därför jag stannade hemma från skolan men eftersom min syster ändå skulle till stallet så envisades jag med att hänga med dit. 
Jag red ut i repgrimma och det blev en runda runt stallet på typ 1km. När vi kom tillbaka till stallet lekte vi lite med henne. Min syster var ju som sagt med så hon hjälpte mig och var typ en inre röst som sa hur ag kunde göra för att förbättra vissa saker osv.
 
Vi körde lite cirkling game vilket gick suuperbra! På perfekt avstånd även fast ledrepet var slakt och kom in av sig själv vilket är ett plus. Körde lite över pallen och hon gick faktiskt över den helt frivilligt idag eftersom jag inte kunde korrigera henne på längre håll. Superbra! Körde lite yo-yo game över pallen och idag funkade inkallningarna suupääär. Tycker det är viktigt att hästen själv vill vara med den så man inte drar in den till sig. För vad är det för roligt då? Tycker också det känns så skönt att hon finner sig så bra i att rida i repgrimma, definitivt något vi ska göra oftare.
 
Imorgon kommer ett inlägg om uterritten igår, Hannah kommer imorgon vid 5 tiden så då ska vi till stallet och sova där så hinner inte blogga. Vi ska fota en massa och idag kom min nya klänning med! (y)
På lördagen åker jag med Hannah till henne och då sover vi där en natt med och fotar hennes häst också!
Så det blir en fullspäckad helg.
 
 
 

Kommentarer

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

NAMN:

E-POSTADRESS:

BLOGGADRESS:

KOMMENTAR:

Trackback