Uterritt 28/8.

I onsdags red jag och min syster ut på Melrós och Arvur. Jag på Melrós och hon på Arvur då. Mellis kan vara väldigt svår att rida ut tillsammans med andra ekipage. Hon blir plötsligt mycket starkare och piggare vilket inte är en rolig blandning. Men efter halva rundan(3km) så fick nog min syster nog med mitt slit över att få stopp på Mellis så då bytade vi häst. Jag fick prova rida Arvur vilket var väldigt roligt! Har var dock väldigt seg men den tölten *_*
Han var helt underbar ska jag säga er, men när det kanske var 1,5km kvar så bytade vi igen för att skritta hem lungt. Mellis var dock fortfarande stressad och  blev pass så fort jag lättade på tyglarna. Så jag blev så irriterad att jag tillslut hoppade av och gick med henne hem istället. Men hur kul är det när man är så irriterad och arg att man inombords skriker som tusan på henne? Haha, inte nyttigt för någon av oss då hon kände det. Så det var inte så lyckat kan jag inte påstå, men alltid nyttigt att prova andra hästar med! :)
Det var väldigt mysigt eftersom klockan var mycket och så, red förbi en jättefin sjö med, där man kunde bada och fina så dit upp ska jag och Mellis någon dag har jag bestämt! 
Men man måste ju ha dåliga ridpass för att kunna få bra och att kunna lyckas.
 
 

Kommentarer

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

NAMN:

E-POSTADRESS:

BLOGGADRESS:

KOMMENTAR:

Trackback