30 September 2012.

Tjena!
Nu har jag tid för att blogga :P Trodde jag aldrig skulle bli kvar,skrev typ bara 2 sidor,alla andra i klassen har typ skrivit 4 :o
Jaja det får bli bra för nu är det skickat till min lärare :p
 
Om dagen:
Det började med att jag vaknade av mitt alarm 20 över 9. Jag låg kvar lite men gick upp sen.Då satte jag mig vid datorn och typ åt frukost och ringde syrran. Sen snackade jag med Hannah på skype och vi bestämde att hon skulle komma till mig idag & fota när vi red( Jag & Maja ). Sen halv 1 kom hon. vi satte oss vid datorerna och kollade dv och lite sånt :) Sen åt vi hamburgare och sen stack vi till stallet. Maja hade inte kommit än så jag ringde henne och bad att hon skulle komma.
Jag började med att mocka Magikas box,tog väl 10 minuter eller nått. Sen tog vi in Magika & Fandango. Vi ställde dem ute bundna vid staketet. Borstade,borstade och borstade då hennes ben såg ut som skiiiiiit! :P
 
Sen sadlade och tränsade vi dem. Vi började med att rida ut runt hagarna som tog typ 10 minuter eller något. Sen red vi lite i paddocken.
Jag hoppade lite kryss och sånt,gick inte bra. Hon ville gå gämte hela tiden o jag blev irriterad. Anledningen till det var för Fandango stog där borta.. 
Så efter typ 30 minuter så hoppade jag av,tog av sadeln och la över tyglarna. Skulle se hur hon lyssnade på mig. Jag började gå,brydde mig inte om henne. Stannade och hon stannade. Gjorde så några gånger tills jag började springa. fick dock smacka lite innan för att hon skulle fatta,sen så började hon. Jag sprang före och hon stannade när jag stannade. jag gick till sockerbitarna och hon hängde med efter.
 
Hon nosade lite på dem och välte dem. Jag la en på henne för att se hur hon reargera,hon brydde sig inte. Började skritta och hon brydde sig fortarande inte. Sen hoppade jag upp på henne med hjälp av sockerbitarna :P
Vi skrittade lite och så. Jag tänkte ställa mig på henne men eftersom jag inte känner henne så bra så sket jag i det och vet inte heller hur hon reargerar på det. Men tyckte hon var jätteduktig från marken. Inget godis som beröm *Tummen upp*! 
Vill lixom inte att hon ska följa efter mig för att jag har godis.
Antar att ni vill se bilderna nu?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Min fina tjej ♥
 
Dem flesta bilder är tagna av Hannah Bengtsson ( http://haannahbengtsson.blogg.se )
Får ej tas utan tillstånd !
 
Så nu har jag hittat lösningen till vårt förhållande. - NH.
Ska köra markarbete med henne nästnästa helg också,vill lära käna henne på en annan nivå så jag blir tryggare med henne som ryttare också. Och eftersom hon smet på hinderna så ska jag själv springa med och hoppa dem med henne.
Vi får se hur det går helt enkelt. Känns som att jag ser mycket klarare frammåt nu,dethär ska bli kul! :)
 

Kommentarer

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

NAMN:

E-POSTADRESS:

BLOGGADRESS:

KOMMENTAR:

Trackback