Swaggiiiee



Hey bloggen. Får duga med ett litet mobilinlägg idag. Åkte till stallet efter skolan för att fixa hos Mellis ju, tog ut henne på en liten promenad med. Nyfiken var hon i skogen! ;)
Mamma fotade lite men då hon inte ha sånna fotografiska ögon så blev det inte så bra, hihi. Men kan lägga upp dem imorgon! Imorgon blir det långdag i stallet med Maja första ridturen på Mellis med, yeahh.. Ha det så bra iaf! Hörs imån!

Instagram favoriter.

                        
 (Tryck på bilden för att få den större)
 
Har ni missat min insta så följ -> EmmaErlandssoon 
Addar alla, även fast jag har privat! ^^ 

När livet är som bäst!

Go dag idag!
Inget plugg, inget måste, härligt väder & grym musik. Ska jag säga något mer?
Livet rullar på osv, som dem alltid säger. Men ja! Livet är rätt gött just nu. Solen är framme & grillen är på G!
Bra Torsdag! 
 
Bjuder på mig själv, för en gångs skull!! (;
 
 
Fattar ni nu med vad jag menar med att close-up filter fungerar som ett förstoringsglas? Haha ^^ 

Bästa Melrós.

Idag är jag stallfri, lite trist men mina föråldrar kan ju inte ligga & köra 4mil varje dag för att jag ska till hästen när jag igentligen inte måste det. Men imorgon ska jag dit igen & då ska jag & Mellis träna "the seven games". Har lekt det med henne lite förut och hob lyssnar såå bra verkligen! Kan se om mamma kan filma med. :) Staketet i paddocken är dock nere så får öva nån annan stans. Ska bli skönt när det kommer upp igen så man kan träna mer löst med henne.





Without my horse, my house would be clean, my wallet would be full BUT.. my heart would be empty ♥

Underbar dag i stallet idag! Började med att jag tog in henne, när jag & mamma närmade oss hagen kom hon gnäggandes,hihi :') Jag gick med henne till stallet & för att komma dit måste man gå en lång grusväg med en massa skog & där var hon väldigt nyfiken till den nya naturen & miljön. Och när vi kom till stallet var hon lite skeptisk men gick snällt in ändå, dock vågade hon inte hälsa på dem håriga korna.. men förstår henne! Haha.. :P
Sen borstade jag henne, probbade & sprutade henne med flugsprej samt gav henne lite mineraler. Idag måste jag säga att det gick betydligt bättre att sätta på detdär jävla exemtäcket, usch kan inte vara så kul att ha på sig det men sålänge det skyddar på flugorna så är det ju bra. 
 
 
 
 
Denhär bilder är jäkligt tillplattad, hon är inte såå liten i verkligheten.. 
 

Sommarn är nära!

Hej!
 

Detta var sist dagen denhär veckan med läxa vilket var riktigt skönt att veta. Endast en redovisning kvar nästa vecka & en inlämning tills imorgon som redan är klar! Idag är det endast 2 veckor kvar tills vi slutar 8an! Gött som fasiken!
kan knappt vänta tills demdär långa sommarkvällarna kommer, när man kan spendera låånga dagar i stallet eller ligga & sola sig bruuun på stranden! 
 

Bra dag!

Denna dagen har varit helt klart bäst, på länge. Jag hade oroat mig allt för mycket för matteprovet & jag sög sönder på det. F - yeeeaaah. Sen när jag kom hem så låg det ett paket till mig i brevlådan från Fyndiq där jag hade beställt mina kamerastuffs ifrån! Suuuuuperglad blev jag! ;) Close-up filtret var så klart bäst & det kommer användas flitigt kan jag säga! Sen vid 6-tiden åkte vi till stallet för att välkomna Melrós, min syster & stallägarn körde henne & vi kom samtdigt till stallet. Där släppte vi ut henne i hagen osv, men det vet ni ju redan! När jag kom hem han jag till och med nästan göra klart läxan till på Torsdag + att jag har hunnit träna!  Så jag har legat på bra idag tycker jag! 
 
Imorgon ska jag ta in Mellis & göra henne lite fin & probba henne så flugorna håller sig undan.. Sen får jag se om vi kanske också hinner med en liten promenad med henne också :) Men nu ska jag snart sova, nattiii.
 
 
Bild från förra sommarn när jag red henne i det stallet där hon stod i innan.

Nu är hon på plats.

För ca 2 timmar sedan anlände lilla Melrós, hon fick träffa sina nya hagkompisar och tror det var ett trevligt o kärt återseende för både hon och hennes gamla vän. Unghästarna var dock lite jobbiga mot henne och lämnade några sår på henne men annars gick det bra! Vi lämnade hennes grejjer i stallet och snackade lite med "U"(stall ägarn) innan vi åkte :) Såg ett par urgulliga kalvar där med. Några annorlunda filurer..

Lilltantis.

 
Idag kommer lilla skruttis. Så lite har man att längta efter sånna här tråkiga skoldagar! Längtar supermycket tills
jag kan börja sätta igång henne iaf. Vi kommer ha det superskoj i sommar, det har jag bestämt ;) 
Ska också försöka få maja att fota med ( pretty please? ♥ ). Har hört att det ligger en sjö i närheten av stallet så där kommer jag & Mellis hänga mycket i sommar kan jag lova er! ;) Ni får ha det så bra sålänge. Hörs ikväll! 

#Kvällshumor


Hemska skola.

Usch fy, förlåt för den dåliga bloggningen men har fått en hel drös uppgifter/prov & redovisningar som ska fixas dem här sista dagarna/veckorna. FYFAN säger jag bara, orkar inte meeer skolarbete. Och idag fick vi också reda på att det kommer bli ett oförberett matteprov imorgon, toppen!  JÄVLAHELVETESSKITSKOLAJAGHATARDIGBRINNUPPPP... 
Så jag kan redan nu med glädje säga att det ska bli fett gött med sommarlov! Kommer gråta av glädje den dagen typ.. 
 
 
 
 

Ridskolan..

Tänk så många minnen man samlat på sig genom åren på ridskolan, alla vänner man fått. Det är nog det tråkigaste att behöva lämna. Vänner som man BARA träffar i stallet lixom? Tänkte bjuda på en massa bilder från 2011-2012 från stallet & lite annat! (:
 
Maskeradhoppningen, shit. Ful jag är...
 
 
Hah, ridlägret förra året. Var grymt skoj. Vilka underbara människor det finns. 
 
& som sagt, alla vänner jag inte skulle haft om jag aldrig hade börjat på ridskolan..
 
 
 
 
 
 
Tänk.. hade jag aldrig träffat Gubben hade jag aldrig träffat Moa! *_*
 
 

Jakten till en bra blogg.

Kollade runt på min gamla blogg innan & hittade detta i utkastet. Var rätt bra så tänkte att jag lika väl kunde lägga upp det här, i brist på annat. (;
 
"Att sträva efter en bra och läsvärd blogg tror jag näst intill dem flesta bloggare gör. Att ha intressanta inlägg, många unika och en grym design är för mig viktigt. Att jag själv ska inspereras av mina inlägg är också viktigt för mig. Att ständigt läsa "vardagliga blogginlägg" som " Kommit hem från skolan nu,stallet snart. Ikväll blir det plugg." 
Fyfan vad lama och torra inlägg,somnar nästan när jag läser dem. Kommer det en läsare som aldrig någonsin varit inne på din blogg och läser detdär blir det nog en enkelbiljett där ifrån. Därför är det viktigt att anpassa inläggen för alla läsare,nya eller "gamla". 
 Vad som gör mig intresserad att kolla på just din blogg är för de första en bra, fin & stilren design så man blir nyfiken och vill kolla mera lixom! Sen det viktigaste. - Intressanta inlägg.

Och vad är då "intressanta inlägg"? Ja, det är ju från individ till individ vad som faller en själv i smaken självklartvis. 
Själv vet jag nog inte riktigt på "svart & vitt" men själv läser jag bara någon enstaka hästblogg & fotoblogg, ibland mina kompisars bloggar med ju. 
Vad är då dethär med att alla vill ha så många unika besöka som möjligt? Jag blir pushad till att blogga mer & satsa högre destå fler som läser min blogg - självklart! Det tror jag dem flesta blir... Man vill ju att folk ska tycka ens blogg ska vara intressant & har man många besökare är det väl en bekräftelse på det?"
 
Aja, vet inte vad jag ville komma med dethär inlägget. Men med den nya designen & med alla besökare här idag så ska jag satsa bättre imorgon. För jag vill komma någonstans med bloggen. Och inte logga ut med ca 20 besökare varje dag. Dem dagarna måste jag passera, det är dags nu. 
 
 
Eller vad säger du Molly? Hah.

1år,1vecka,4dar.

Denna sommarn kommer min dröm gå i uppfyllelse. Jag kommer få träffa min drömponny igen.  Den ponnyn jag var helt såld på i över 1 ½ år. 1 år,1 vecka & 4 dar sen våra vägar gick åt olika håll. Men jag är så oerhört glad att jag inte gett upp. Hållit kontakten med hans ägare under heela året. Och nu, idag. Så isåg jag att i sommar kommer jag få träffa han igen. Shit, Hela vägen upp till Uddevalla kommer sårarna spruta ut non-stop, lyckotårar :')

Så snart kommer jag & Isa sätta oss ner och bestämma hela resan, mycket pengar som kommer gå åt, yeah. Men såå värt det. Kommer bli bästa road-tripen i sommar, helt klart! ♥
 
 

Flowers everywhere.

 
 
Har faktiskt klickat hem lite smågrejer till kameran idag! Både ett nytt "lock" till mitt lilla objektiv då det försvann, ett close-up +10 filter & en kamerarem(som man har runt halsen) med ett gulligt motiv på.
Och för er som inte vet vad close-up filter är för något så kan jag säga att det är som ett
förstoringsglas för objektivet, desto fler siffror desto bättre förstorat blir det :)
Här är ett exempel jag hittade på google..