Lägger mig tidigt..

Ska snart sova men tänkte blogga lite innan.. Var föresten i stallet i förmiddags. Tog in henne i stallet,myste lite, probbade henne och självklart provade hennes nya grejjer! Repgrimman passade superbra och var jättefin på henne, godiset bara döälskade hon! Fast bootsen var en aning förstora.. Ska prova dem en gång till imorgon, för säkerhets skull innan jag säljer dem. I värsta fall köper jag ett par nya på horsemeup.se bara att dem kostade 39kr mer än vad jag gav för dem så det är väl inte så lockande. Men som sagt, ska kolla nogare imorgon,kanske kan man fixa det på något sätt lixom "/  

Black & White.

Älskar demhär bilderna! Och alla ekipage var bara helt outstanding, taggar upp för nästa år igen! LÄTT! 

High Chaparrall - RHC

 
 

Veckans utmaning.

Denna veckan har jag bestämt mig att cykla till stallet hela veckan utan lördag & söndag då. Dock
måste jag vakna vid typ 6 för att åka med mamma till jobbet så jag bara behöver cykla halva vägen(1 mil, haha) Hoppas bara vädret håller sig uppe så blir jag glad! Mycket bilder kommer isåfall och jag kommer få en jädrans motion, haha.. 
 
/Emma
 

Things i want - horsemeup.se

 
Ibland måste man ju få drömma lite, nästa gång pengarna rullar in så ska jag nog ta & beställa
hem lite nya hästgrejjer,särskillt detdär skrittäcket  - nomnom!!
 

Dagens inköp!

 
Catago boots / Hästgodis Chevaline / Svart repgrimma / 2nr av "Lucky rider" 
 

Jättenöjd med dagens köp! Hoppas både bootsen & repgrimman passar för hon hade verkligen passat i det.
Och den här repgrimman var precis så jag ville ha den, i lagom hårt material men så den ändå formar sig & inte en sladdrig jävel och svart blir bäst då jag ville ha en neutral färg :)
 
Nu sitter jag och redigerar bilderna men det är så många så jag måste ta en paus så fortsätter troligtvis imorgon eller något. Det var oerhört fina hästar & ekipage & även några som verkligen var ögongoodis!
Såg en fett fin fjording, westernhäst med. Aldrig sett det innan. Gooshh *_* 
 
Snackar mer sen / Emma
 
 

Hur jag tycker Melrós är att rida.

Ska jag vara ärlig så är hon en väldigt speciell häst att rida. Riktigt pigg och vääldigt känslig då man knappt kan använda skänklarna på henne.
Hon tar lätt upp på kroppsspråket t.ex. ska vi tölta räcker det oftast att tänka det. Jag rider henne bettlöst för att hon inte trivs så mycket med bett och är vi i skogen kan hon vara väldigt svårstannad då det inte bara hjälper att ta i tyglarna för att få stopp på henne så det hon reargerar mest på är kroppsspråket och eftersom det har jag vänner som inte vill rida henne mer för hon inte stannat när dem har bett henne.
Men annars tycker jag att hon är superrolig att rida och när vi har fått lite mer tillit till varandra tvekar jag inte på att vi med kan galoppera på lösa tyglar i skogen. Måste bara lära mig knapparna på henne så jag förstår mig på henne lättare :) 
Bara diggar när jag rider i mjukis.. elr not. 
 
 

RHC imöörn.

Imorgon åker bilen mot high chapparal för att kolla på westerntävlingar och leta upp en ny repgrimma till Melrós, den hon har är så stel och hård så vill hitta någon som är mjukare och följsammare lixom :) Kameran hänger med så mycket bilder kommer det bli kan jag lova. Sålänge vädret håller sig så blir det nog riktigt kul!
Lite fler bilder fråån idag ↓


Fina sagoponnyn.

 
 
 
  
 
Bilder från photoshooten idag, gud vilken fin häst jag har. lyckotårar. ♥
 
 

Hemma efter en mysig övernattning i stallet.

Efter 2 roliga dagar i stallet är jag äntligen hemma, - borta bra men hemma bäst är det väl?

Vi har haft det superroligt men orkar inte gå in så mycket på detaljer om vad vi har gjort men som en slutsats..
Igår fotade Hannah när jag red Melrós i skogen, vi åt god tacos, hade värsta photoshooten idag, hade en vild skogstur, myste med hästisarna klockan 12 på natten & vaknade av fågelkvitter. Just nu sitter jag och redigerar bilderna från dagens photoshoot, allt kommer upp senare. Så håll utkik!
 
(Lite bilder från igår..)
 
 
 
 
 
 
 
 

Hannah är häär

Nu är Hannah här. Om ca 2 timmar så drar vi till stallet och fixar med hästarna och sen sover vi över där i en av deras timmerstugor! :)
Jag ska försöka blogga mer ikväll.. beror dock på om jag har internet eller inte. Hörs sen!
 
#finochsmutsigtaavlaajaoww

Mina bekymmer..

Jag verkligen ogillar att vakna såhär suupertidigt av no reason. När man hade planerat att sova länge så man slipper gå och vänta hela dagen och vänta tills Hannah kommer.. Åhåhåh, aja får la komma på något att göra dårå... Höhöhhö
:'(Lots of colours.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

HÄST VS PONNY?

En sak jag verkligen har börjat sakna nu efter all tid på ridskolan är att rida storhäst. Lixom det där luftiga steget &  känslan när man nästan ramlar ur sadeln efter att inte ridit dem på en lång tid. Även fast det finns något inom mig som saknar det måste jag säga att jag är alldeles nöjd med min islanshäst. Även fast jag ändå vill ha en häst som "fösta häst". 
 
Vad föredrar ni att rida..?  Häst eller ponny?
 
 
 
Ursäktar dem fula bilderna, haha! Men detta är en av dem få bilderna jag har när jag rider häst (;
 

Outdoors.