Love me tonight.

Hej alla. Förlåt för sugig uppdatering idag, och igår med! Men efter skolan är jag typ slut (haha) och idag var jag hos Mellis också.. Skolan gick bra idag, inget speciellt utan vi hade Idrott, fysik, engelska och svenska säkert något mer men orkar inte tänka, hahaha...
 
Idag red jag en liten runda på Mellis, på vägen var det en lång backe som vi töltade upp för, sen vägrade hon stanna så vi passade ( säger man så eller vaa?) aahah på långa tyglar tills jag tillslut var tvungen att sakta av henne. Ni vet den känslan när man är 110% trygg på sin häst? Oavsett vilket tempo så vet man att vad som än händer så kommer den inte sticka? Den känslan får man med Mellis. Hur fort hon än galopperar så känner jag mig ändå gryymt trygg på henne och jag kan känna glädjen i det nu, vilket jag inte har brukat göra någon gång innan.
Haha iaf! Det var ju ingen lång runda jag red så tog kanske en kvart eller något! :) 

Men Mellis blev nöjd iaf! :)
Hon är verkligen super, ahah kan inte få nog av henne och tror att jag har lite humörsvägningar med ahaha..
 
Ni får ett riktigt inlägg imorgon eller nått, ville mest uppdatera er!
 
Joo btw, när jag var i stallet idag så var S där ( stallägarens lille barn ) och hon var såååå söt! Hon frågade om jag behövde hjälp med något så hon fick borsta Mellis lite och sen frågade hon om hon skulle sätta på exemtäcket och då sa jag att hon kunde de och hon gjorde det haha hon är typ 6år och världen goooaste unge förfaan! Hahah..
 
Nä men ska blogga lite mer seriösare snart..
 
 
 
 

Kommentarer

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

NAMN:

E-POSTADRESS:

BLOGGADRESS:

KOMMENTAR:

Trackback